Biografie

Multi-instrumentalist Ramon Heestermans, begon al vroeg het spelen van muziek te ontdekken. Gesteund door zijn ouders, die destijds in een band zaten, die genoot van doorbraak op lokale, en later Nationale Radio. Vele emmers moesten het ontgelden, en al snel werd dit vervangen door een drumstel.

Op 8 jarige leeftijd is hij gestart met drummen in de jaren 90 polderband “Destination” die daarna doorgroeide naar een band met veel bekendheid  en reputatie in de Noordoostpolder en elders in het land met optredens (schuurfeesten,dorpsfeesten, ect)

Na jaren gespeeld te hebben, heeft hij de band moeten verlaten vanwege studies. Maar hij werd snel gevraagd om in een technische metalband te spelen, wat hij als nieuwe uitdaging zag.

Al snel daarna begon Ramon met gitaarspelen, hij nam les en werd gevraagd om bij het worshipteam van het toenmalige concept “Fellowship”. Daarnaast begon hij de opleiding “Pop&Media waar hij alle ins&outs leerde van de muziekindustrie. Van songwriting7sounddesign tot het opnemen, mixen en masteren van bands/projecten.

Ramon was en is actief in diverse/bands/formaties, en heeft hiermee brede kennis in genres op gedaan. (Rock/Metal/Pop/blues/EDM)  Ook heeft hij  met bands een aantal cd’s opgenomen, die later ook zijn uitgebracht.